Mi van akkor ha a macskámnak csak egy kölyke született?
Figyelt kérdés
A macskám tegnap este kölykelt le és csak egy kölyke van ,de még nagy a hasa lehetséges hogy van több is a hasában?2010. ápr. 24. 07:08
1/19 A kérdező kommentje:
kérlek válaszoljatok
2010. ápr. 24. 07:24
2/19 anonim válasza:
Lehet, de nekem is volt már ilyen. Nekem utána sem szült. Nagyon nagy a hasa? Mert lehet, hogy csak többet evett, és picit kikövéredett. :)
3/19 anonim válasza:
Nekem is volt olyan, hogy csak egy cica születetett. Nem hiszem, hogy volna több a hasában, inkább csak még nem ment le neki a pocakja.
4/19 anonim válasza:
Lehet, hogy elakadt a szülésben, gyorsan vidd állatorvoshoz. Ha nem tud szülni, meghalnak a cicái, és ő is veszélybe kerülhet.
K.
5/19 anonim válasza:
Nálunk volt olyan, hogy fél napra rá folytatódott a szülés.
Vidd el azért orvoshoz, nehogy baja legyen.
6/19 anonim válasza:
8,27-es vagyok
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__339771-folyt..
Ez volt az én kérdésem.
7/19 anonim válasza:
Ha nagy még a hasa, mindenképpen vidd állatorvoshoz, mert ha picik vannak még benne, azok sajnos meghalhatnak ha nem derül ki, és ő meg hullamérgezésben elpusztul.
8/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok köszönöm a válaszokat. Az a baj hogy a másik kiscica még csak félig van kint de már vagy 2 órája . az számít valamit hogy farfekvéses. De ép most néztem és nincsen doki mert nem rendelnek szombaton
2010. ápr. 24. 09:16
9/19 anonim válasza:
hat akkor segits annak a macskanak szulni, vagy kerj meg szomszedot szuleidet akik mar csinaltak ilyet, vagy batrabbak. Ugyelet meg minden nagyobb varosban van.
10/19 A kérdező kommentje:
Hát én dunaújvárosban lakom . itt nincs ügyelet
2010. ápr. 24. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!