Kezdőoldal » Állatok » Macskák » 2 napos újszülött kiscicám...

2 napos újszülött kiscicám nem akar szopizi és tátog, meg nyávog reggel óta! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A többiek is mintha kerülnék és anyu sem foglakozik vele különösebben!Ha cicihez rakom akkor sem szopizik! Kicsit olyan esetlen is,nem úgy mozog mászik mint a többiek! Próbáltam langyos vizes ronggyal törölgetni a popsiját,mert olvastam hogy lehet fáj a pocija és akkor ez segít neki az ürítésben!Nem tudom mit csináljak vele!!!?????
2010. ápr. 23. 17:54
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Na jó én nem szállok be a vitába.Inkább segítek hogy legközelebb ne legyen baj.

Szóval.

Az anyuka cicának ez első szülése volt?

Mert ha igen,akkor lehet azért volt baj a picivel.Az én cicámnak is az első szülésekor 2 picije volt,mindketten meghaltak.És az ezért van,mert az anyuka,vagy nem volt felkészőlve a terhességre,vagy pedig valami baj volt a vemhessége alatt.Egyébként,a macskák első fialása általában balul sől el,tehát a picik nem maradnak életben.

Amint az előttem szólok leírták,a macskák ösztönből tudják,ha a picivel valami gond van,azért több hangsúlyt fektetnek az erősekre,a gyengébbet pedig hagyják.

Következő pedig.Nekem azt tanították,hogy a kiscicákat nem ajánlott addig megfogni,még meg simizni sem,amíg ki nem nyílik a szemük,az pedig kb. a szülestésüktől számított 2 hét.Lehet,hogy csak hülye babona,de mi mindig kivárjuk a 2 hetet,és utána kezdjük el fogdosni a piciket.:D

Egyébként nekem is most négy darab,hat hetes kiscicáim vannak,és nagyonagyonédesek.LL.Úgy szaladnak mint a nagyok,és egyfolytában játszanak.Ha az ölünkbe vesszük őket,egyből dorombolnak.Ennivalóanédesek.:DD

Lehet kicsit megkéstem a válasszal,de remélem amiket írtam,hasznodra fognak válni.

Dotta.

2010. máj. 21. 20:26
 22/23 A kérdező kommentje:
Köszi igy utólag is a választ :) a többi négy gyönyörű életerős kiscica lett :) szemtelenek pofátlanok és mindent szétrágnak :D a második hétig én sem piszkáltam őket..utána már ment a dögönyözés :D
2010. máj. 21. 22:53
 23/23 anonim válasza:

Az első fialás sokszor rosszul sült el... volt, hogy a macskánk még nem volt egész egy éves, amikor pocos lett, igazság szerint nem számítottunk rá.

A mostani alom egészsége. Egyébként mi gondolkodunk az ivartalanításon, de ez előtt is volt nőstény macskánk, és ő nem volt ivartalanítva. Viszont mindig, minden kiscicának találtunk gazdát, jó helyre kerültek. Szóval a kóbor macskákról nem feltétlenül az tehet, aki itt kérdez, láthatóan érdekli az állatok sorsa.

2013. jún. 3. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!