Hogyan gyozzem meg oket?
Van egy macskam aki par honapja megellet.A szuleim nem engedtek meg hogy a garazsban tartsam oket.Egy fedett helyre tettuk oket es elhitettek velem hogy ott jo helyuk lesz nem lesz semmi bajuk en meg mint a gyerekuk aki bizzik bennuk es hitt nekik hat hittem nekik.Este jott egy zivatar hat a macskak beaztak es 3 meghalt az anyamacska egyet kimentet.En talaltam es temettem el oket hat nagyon sirtam.Apukamnak lett egy kisbuntudata ezert csinalt egy macska olt es megengedte hogy ejjel bent legyenek az anyamacskaval.De a kicsi is elpusztult mert valaki (szomszed cica)megolte.Ekkor is nagyon sirtam.Most megint vemhes lett(ivartalanitani fogjuk ha mar a kicsik nem szopnak)Lassan megfog elleni es a szuleim nem engedik hogy bent legyenek hogyan ertessem meg veluk hogy legalabn 25 fokon kell lenniuk meleg helyen?(az egyik macskam a kolykok apja aki halott)
Bocsi ha hosszu
Koszi
Kedves 5-ös hozzászóló!
Ha az állatorvoshoz vinné az ügyet, az valószínűleg azt mondaná, hogy ellés után ivartalanítja a macskát. Azért van ez így, mert mivel én is állatorvos vagyok, a társaimmal együtt felesküdtem arra, hogy tisztelem minden kezelendő állat életét, és nem oltom ki azt amíg az élettel összeegyeztethető állapotban van. Igen, tudom, ivartalanítani kellett volna a macskát, de attól még vemhes lett, kár álomvilágban élni, és elképzelni, hogy minden állat ivartalanítva van, mindenkinek van otthona, és Royal canint kap enni. De attól, hogy ez nem így van, még lehet törekedni rá. Azért, mert nem viheti be a macskákat, még lehetnek kinti macskák. Van anyjuk, lesz aki szoptassa őket. Ha kinti macskák lesznek, megtanulnak vadászni. Egy kis odafigyeléssel nagyon jó életük lehet. Láttam már olyat, hogy a macskák egy háznál egész nap vadásztak, de ki volt Nekik téve víz és szárazeledel, és tökéletesen megvoltak, köszönik. Az előző esetből tanult a kérdező, és van olyan kedves, hogy próbál tenni valamit azokért a kis életekért.
Remélem, kedves 5-ös, hogy Neked nincsen semmilyen háziállatod, vagy ha van, elfelejtkezel róla amikor ilyeneket írsz, és csak pillanatnyi elmezavar beszél belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!