Szülni fog a cica? Mikor, mennyi idő lehet még?
Figyelt kérdés
Először is: ivartalanításpárti vagyok, de a macska nagymamámé, nem szólhatok bele. Össze-vissza kering a szobában, a szokottnál barátságosabb is, folyamatosan dorombol és nyávog is pedig nem szokott. Pár órája csinálja. Mennyi idő lehet hátra? Holnap reggelig kihúzza "egyben"? Éjszakára nem hagyhatom bent mert mamám hülyét kap, de egyedül sem akarom hagyni...2016. szept. 16. 23:45
1/8 anonim válasza:
Reggelre szerintem már meglesznek a cicák.
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor mit tegyek? Mindenáron a szomszéd telekre akar vezetni, nem érti, hogy én nem férek át a lyukon. Nem lesz baja?
2016. szept. 17. 00:01
3/8 anonim válasza:
Hát, ez attól függ mennyire veszélyes a szomszéd telek. És persze a szüléssel is akadhatnak komplikációk. Mennyi idős? Első szülés?
4/8 anonim válasza:
Hát ja, eléggé a szomszédtól függ. Nálunk volt már erre példa, miután már magabiztosan járnak a kiscicák, átvezeti őket hozzátok. De szerintem jobb lenne, ha csinálnál nekik valami kuckót otthon, és megmutatnád a cicusnak, hátha megtetszik neki.
5/8 anonim válasza:
Utolsónak igaza van, ez nálunk bevált.
6/8 anonim válasza:
Csak ember szülhet, cica fial, vagy ellik.
7/8 A kérdező kommentje:
Még egyben van, de egyre panaszosabban nyávog. Szakad az eső úgyhogy beengedtem, letakartam a kedvenc fotelét. Maximum lesz egy balhé mamámmal, de akkor se hagyom kint ázni...
2016. szept. 17. 12:10
8/8 anonim válasza:
Egy dobozt keríts neki, azt béleld ki. Olyan magas legyen az oldala, hogy a kicsik ne tudjanak rajta kimászni, de az anya könnyen bele tudjon menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!