Mi lehet az oka annak, hogy a macskám mereven bámulja a szobám sarkát, mintha látna ott valamit?
Elég ijesztő. Eleinte azt gondoltam, hogy egy bogarat kerget, de nincs ott semmi.
Bámulja és nyávog, ha szólok neki, rám néz egy pillanatra, majd újra a fal felé fordul...
Előre is köszi a válaszokat!
féltem, hogyha ideírom a szellemes tippet, mindenki tök hülyének néz, de ez volt az első gondolatom.
a régi lakásunkban is ezt csinálta és ott a nővérem és a barátnőm is láttak fura dolgokat abban a sarokban, ahova a macsek nézett. úgy tűnik kaptam egy szobatársat. juhú :D
Szerintem tuti szellem, vagy valami olyasmi, amit mi nem latunk. Altalaban. De ne lepodj meg, ha egyszer megiscsak meglatod!
Nem megijeszteni akartalak, komolyan mondom. Nezz utana, mit lathat..
szellemek nincsenek... sztem is illat vagy hang vonza oda a tekintetét.
ha egy pontba mered akkor mért szellemre gyanakodtok? a "szellemek mozognak"
zárd ki a szobából 1-2napra, tegyél a sarokba vmit, pl egy szobanövényt, fel is dobja a szobát, és aztán nézd meg h mit reagál a változtatásra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!