Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi lehet a cica baja?

Mi lehet a cica baja?

Figyelt kérdés
Van egy fiú cicám. Kertes házban élünk, ergo napközben a kertben és egy kisebb előszobában van. Mivel fiú és tavasz van többször átjár a pár házzal arrébb lévő macskákhoz, mert ott elég sok van, és hát ugye udvarlási időszak. Mivel nem egy nagy termetű cica elég sokszor csúnyán elverik, ez ellen annyit tudok tenni hogy fertőtlenítem a sebeit stb. Tegnap furán viselkedett, nyáladzott és vakarózott. Utána néztem, a veszettségnek van ilyen tünete hogy nyáladzik, de nagyon remélem hogy nem.
2010. ápr. 22. 18:23
 1/3 anonim ***** válasza:
felénk 4000 ft-ért ivartalanítanak egy fiúmacskát, ha már úgyis viszed a dokihoz, kérdezz rá, nálatok mennyi
2010. ápr. 22. 18:29
 2/3 anonim válasza:
Kutya baja! Szerintem csak ideges volt!
2010. ápr. 22. 18:29
 3/3 anonim ***** válasza:
A nyáladzás már a veszettség végstádiumában jelentkezik, mert megbénul a nyelőcső. Ha veszett lett volna, mára már nem élne. Bár cicáknak nem kötelező, nem árt nekik sem beadatni évente a veszettség elleni oltást, főleg ha szeretnek és van módjuk csavarogni. Minimális az esélye, hogy egy veszett róka bekóvályogjon a kertvárosba, meg elméletileg a legtöbb helyen kapnak a rókák is oltóanyagot tavasszal, de jobb a biztonság.
2010. ápr. 22. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!