Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ti mit gondoltok egy olyan...

Ti mit gondoltok egy olyan emberről, aki 10 macskát tart?

Figyelt kérdés

2016. szept. 8. 18:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
27%
Ahogy tartja őket, úgy azt, hogy felelőtlen.
2016. szept. 8. 19:56
 12/21 anonim válasza:
13%
Szerintem, ha kint vannak tartva, de van jó meleg helyük, ahová behúzódhatnak, az teljesen oké. Az csak jó az állatnak. Ebben a formában rendben van.
2016. szept. 8. 21:06
 13/21 anonim ***** válasza:
38%
Hàhhhhh jo mi? Kérdezö meg a haverjai jol lepontoznak...jo jàtékot hülye gyerekek..ugyanezek tettek màr ma fel màsikat is...ugyanígy lepontozàsra...kis görcsök, vàlaszolnàk ha az anyucitok megnevell...kapjàtok màr el a szopitakarotokat aztàn alucika..
2016. szept. 9. 00:28
 14/21 anonim ***** válasza:
40%
Szopitakaró és alucika, de cuki!!!!!!!!! :)))))) ezt még nem hallottam :D
2016. szept. 9. 07:57
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztalak le titeket -.-
2016. szept. 9. 09:22
 16/21 anonim ***** válasza:

Hat, passz.

Nálam is van 10 macska, kinti-bentiek, de mind ivartalanítva van, minőségi tápot kapnak van félretett pénz állatorvosra. Költséges hobby, az. De van költségesebb is.

De az, hogy változó darabszámú, ivarosak, és szaporodnak, ahogy tudnak, ha eltűnik, hát lesz másik... Ami véleményem van erről az nem pozitív. Talán pont azért, mert személyes példámból is tudom, hogy lehet rendesen is, de az költséges.

2016. szept. 9. 12:05
 17/21 A kérdező kommentje:
A 2 lány cica valamilyen gyógyszert vagy nem tudom mit kap, hogy ne legyenek kiscicák. De ivartalanítva egyik sincs..
2016. szept. 9. 12:41
 18/21 anonim ***** válasza:
vagy te 0%-ban hasznos! Pffffffffffffffffffff azért mert csak itt aranyoskodtam, áááááááááááááááááá
2016. szept. 9. 14:14
 19/21 anonim ***** válasza:
#19 Ne aggodj ugy nêz ki tegnap valami gyökér gyerek brigàd mindenkire rà szâllt. Én sem voltam kivétel,tegnap akàrmire vàlaszoltam màra szépen lehúztak...oké, hogy itt nem kéne hogy verseny legyen, hogy ki hàny szàzalékon van, de a kérdezőnek hiteltelenebb egy 50szàzalékos mint egy 80 pedig az adott kérdésben pedig lehet hogy az 50- es ad épp hasznosabb vàlaszt csak rà futott ezekre a lepontozós kis görcsök hadjàratàba
2016. szept. 9. 16:47
 20/21 anonim ***** válasza:
Igazad van, köszönöm!
2016. szept. 9. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!