Milyen cica wctek van? (fedett vagy hagyományos)
Figyelt kérdés
Lakás melyik pontjára helyeztétek el?2016. szept. 7. 19:14
1/10 anonim válasza:
Fedett van, és a fűrdőkben van 2-1. (több macskánk van)
2/10 A kérdező kommentje:
A fürdőben nem zavarja a cicákat a mosógép zaja? Alom nem szívja meg magát a pára miatt?
2016. szept. 7. 19:22
3/10 anonim válasza:
Fedett, 2 macskának a fürdőben a mosógép mellett. Nem párásodik és nyugisan használják, mikor megy a gép.
4/10 anonim válasza:
Egy fedett az előszobában a lépcsőfeljáró alatt a kis zugban, és egy a wcben(wc külön van a fürdőtől) ami viszont nem fedett, hanem sima. Csak 1 cicám van, de mind2-t használja, mellesleg előszerettetel wczik velünk...nem tudom miért, de ha wcre megyek, akkor neki is kell...
6/10 anonim válasza:
Wc két oldalán pont elfér egy kisebb és egy nagyobb, nyitott. Egyikbe csak pisilnek, a másikba csak kakilnak :) 2 cicám van. A bejutást úgy oldottuk meg, hogy az ajtó aljára vágtunk "cicabejárót", így csukva lehet az ajtó. Egyiknek nagyon érdekes szokása, ha Wc-n vagyunk, kinn vár előtte és bekísér a fürdőszobába, megvárja, míg kezet mosunk és kijön ő is. Lehet, hogy az ÁNTSZ képezte ki? :)
7/10 anonim válasza:
Nekünk nyitott van, mert féltem, hogy a fedettbe nem merne bemenni. Épp csak elválasztották mikor megkaptuk. Később még lehet próbálkozunk a fedettel. De azt szerintem nehezebb naponta "aknamentesíteni", vagy nem is tudom. Nekem csak egy hét után lesz szaga az alomnak, akkor cserélem, naponta nem szívesen szerelném szét a wc-t :) de később nincs kizárva.
8/10 anonim válasza:
Először nyitott volt, aztán fedettre váltottunk. Én nagyon szeretem és a cica is, hogy nem "látjuk", amikor a dolgát végzi. Nagyon szeret bebebújni, szóval ha szeret a macska pl. dobozban elrejtőzni, akkor imádni fogja. Az enyém, amikor takarítom és leveszem a tetejét simán bebújik a tető alá. Csak arra kell figyelni, hogy elég tágas legyen és egyáltalán nem macerásabb takarítani, ha vesztek olyat vegyetek aminek jó erős a "csattja", amit naponta nyitogatsz. Én pl. macskakiállításon vettem egy spéci olasz gyártmányút, ami annyiba került, mint a legolcsóbb fressnapfos. Hajrá!
9/10 anonim válasza:
Fedett, ebből is kikapar egy adag almot egy hónap alatt, szerintem ha nyitott lenne pár nap után több lenne mellette mint benne.
A hálószobámban van mivel velem alszik
10/10 anonim válasza:
A fürdő egyik sarkában van, annak az ajtaját amúgy is mindig nyitva tartjuk és oda elvonulhat magányában.
Egyelőre nyitott almot használunk, de még kiscica (~8 hetes), viszont egyre többet kapar mellé, így hamarosan átállunk a zártra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!