Ma kaptam egy kis bucit :D Miket kellene neki vennem? (felszerelés, táp)
A listám eddig:
-macska alom+tálca
-tálka
-kaparófa
-valami játék
-táp
-sampon
-nyakörv
ezek a fontosabbak gondolom én. Ő az első szobacicám, sajna nem volt időm beszerezni a felszerelést mivel vasárnap van és nem gondoltam hogy ilyen hamar találok cicát. Az lenne a kérdésem hogy mit hagytam ki? És a legfontosabb hogy milyen tápot ajánlanátok? Most csak egy kis alutasakos van. :/
Élősködők elleni védelem(én spot ont javaslok ha már van 8 hetes a cica), állathordozó doboz, utazáshoz, dokihoz vitel miatt, és több játékot is vegyél, mind1ik cicusnak más a kedvence, illetve ha benti akkor cicafű is kelleni fog. Ezenkívül hám ha sétáltatni is akarod esetleg, és azt hiszem nagyjából ennyi. Ha nem tetetsz bele chippet, egy biléta is érdemes lehet a nyakorvére, elérhetőségeddel gravírozva, ha ne adj isten elszökne.
Kajából én vmi jóminőségű száraztápot, mellé húst ajánlok. Az alutasakos drága víz, alig van a legtöbbnek vmi hústartalma, a minőséginek meg azon az áron már meg tudsz venni ugyan annyi deka húst...száraztápból meg amit a pénztárcád enged, bolti márkákat kerüld, én a royal canint sem ajánlom, sok cica elhízik, beteg lesz tőle, én spec applawssal etetek ami nekünk nagyon bevállt.
Macskaszállító box, orvoshoz hordás miatt és utazáshoz.
Holnap állatorvos meglátogatása, féreghajtó, bolha-kullancs elleni szer, első oltás.
Jó minőségű (magas hústartalmú) kölyöktápot keress. Állateledelesnél, nagyobb állatfelszerelés üzletben kapsz ilyet.
Fürdetni csak végszükség esetén fürdesd, ha nem muszáj, akkor ne.
Nehogy megvedd a boltot is, tudod mivel fog órákig játszani? 2db pamut fonálból tekert gombolyaggal, összegyúrt papírgalacsinnal, papírzacskóval, nejlonzacsival! Ha a gombolyagot botra kötöd, tudod neki felfelé is dobálni! :) Nálunk a favorit egy kék színű diszkógömb karácsonyfadísz! Szó szerint órákig fociznak, de besírsz milyen profin!! :-D
Élősködők ellen vegyél valamit! Ha pici cica, párizsid és tejfölöd legyen, esetleg cicakonzerv és máris szeret! :) Nem fog bebaksizni, csak ne sok tejterméket adj neki!
-hordozó
-cicahám + póráz
-fekhelyek (érdemes több félét venni)
-élősködők elleni spot on (pl. Advantage)
-féreghajtó (pl. Drontal)
Száraztápból ezek a jó minőségűek --> Brit, Josera, Happy Cat, Acana. Konzervből --> Real Nature, Premiere, ezekben 70% hús van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!