Egy lány és egy fiú kiscicának keresek nevet, ötletek?
GOOGLE!
Megnyitod, és ezer cicanevet kifog neked dobni. Vagy nézz a macskádra és tudni fogod a nevét..
Bocsika, de ezek szerint te sem vagy kreatív ha annyi eszed nincs, hogy megnyisd a googlet, és kikeress onnan egy nevet ha már arra sem vagy képes, hogy magadtól adj neki nevet.
Ennyire csak tényleg a lusta, ostoba emberek viselkednek.
Több ezer név van, mégis mit vársz? Hogy felsoroljunk egy csomó nevet?n Milyen lúzer ember lehetsz..
Nem mindenki tuskó, én sem vagyok az! De az ember ki akad ha valaki annyira lusta, ostoba, hogy egy egyszerű dolgot nem képes megcsinálni. Mint például nevet adni egy állatnak. Ráadásul annyi esze sincs, hogy felfogja: Az állatnak mindegy milyen nemzetiségű nevet adsz, legyen az magyar vagy japán. Az állatok a hangzásra figyelnek, és nem a névre. Így nevezheted lököttnek is vagy gyere ide takaródj-nak is, akkor is figyelni fog.
De úgy látszik a kérdezők is egyre tuskóbbak vagy csak én fogtalak ki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!