Normális az ha a macskám naponta 5-6-szor kakil?
én is csak ezt tudom mondani
xD
19:37 mivel eddig is gond nélkül vidáman eléldegélt, nem gondolnám, hogy olyan életveszélyben lenne, hogy azonnal "szirénázva" kéne az állatorvoshoz rohannom vele.
Csak összehasonlítás képen, múlt hónapban egy hét szabadságomat és kb 30000Ft-ot hagytam az állatorvosnál a macska miatt. Lehet, hogy van akinek ez csak zsebpénz, de nekem igen is sokat számít 30eFt.
És azt még hozzáteszem, hogy nem én akartam macskát, úgy dobták be hozzánk a kerítésen, pár hetesen, betegen.
Úgyhogy azt hiszem, hogy a lehetőségeimhez mérten maximálisan mindent megtettem a macskám egészségéért.
22:23 Én is ott vettem neki, kifejezetten emésztési problémákkal küzdő cicáknak való tápot. Árban ez is kb annyi volt.
Ez van ráírva: PetBalance Medica Schonkost Gastro-Intestinal Teljesértékű diétás eledel felnőtt macskák számára, elégtelen emésztés kezelésére. A bél akut felszívódási zavarainak csökkentésére.
Stb.
Semmilyen változást nem vettem észre, mikor ezt ette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!