Lantala kérdése:
Hogy fürdessem beteg cicámat, aki képtelen magát ápolni? (fehér szőrű, sajnos orvoshoz vitelkor be is pisilt, ráférne egyszóval. )
Figyelt kérdés
Mivel utálja a vizet, félek, hogy csak felhúzza magát, rossz a szíve is, ereje se sok. Ugyanakkor büdi, s biztos kellemetlen neki az állapota így.
Sima langyos víz elég? Kamillás? Meleg van kint, kell szárítani is? Hangjától is fél a szárítónak. Minden a fürdés ellen szól, tudom, kivétel szegény szaga, állapota... Döntésképtelen vagyok, mivel teszem a jobbat neki?
2016. szept. 3. 13:09
1/2 anonim válasza:
Nekünk ivartalanítva volt. Akkor is ez történt. Ha a kettő nem ugyan az akkor bocsi. De szerintem egy meleg,nedves rongyal törölgesd végig lehet hogy jobb lesz :)
2/2 anonim válasza:
Várd meg hogy kicsit javuljon az állapota,most csak ártanál neki a fürdetéssel, ha jobban lesz magától is elkezd tisztálkodni.
Annyit tehetsz, hogy langyos vízbe mártott, alaposan kicsavart szivaccsal áttörölgeted,mintha simogatnád, de lehet hogy ezt sem szeretné. Ilyenkor pihenésre van szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!