Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nagyon rosszul van a cicám....

Nagyon rosszul van a cicám. Napok óta nem eszik, iszik. Mi lehet?

Figyelt kérdés
Hétfőn észre vettem, hogy a cicám szájából folyik a nyál. Jött az orvos, adott neki szurit, már nem folyik a nyál, vagy legalábbis eddig nem folyt, de enni nem evett. Nagyon keveset (épp, hogy) ivott 3 napja. Most is jön az orvos, mert már az orra körül is teli van takonnyal. (bocs a fogalmazásért) És még a szája is megint nyálas. Azt mondta régebben az orvos, hogy kenegessük szájfertőtlenítővel. Nem használt. Csak fekszik egész nap, és nagyon-nagyon aggódom. Volt már valakinek ilyen? Ugye meggyógyul? Mi lehet? SEGÍTSÉG!!!!!!
2010. ápr. 21. 19:06
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Én még nem is hallottam ilyenről!

De ugye meggyógyul?!

2010. ápr. 21. 19:41
 12/27 A kérdező kommentje:
Remélem. Nem rég meghalt 1 cicám, és ő az egyetlen kölyke. Persze még van 2 cicám, de remélem ő is meggyógyul, és nem lesz semmilyen baja semelyik állatomnak.
2010. ápr. 21. 19:43
 13/27 anonim ***** válasza:

Szurkolok nagyon!

Majd írdd meg, hogyan alakult a sorsa!

Kitartás!!

2010. ápr. 21. 19:56
 14/27 anonim ***** válasza:
19:12 haha ... nagyon megkaptam rajta. vidd el egy másik orvoshoz.
2010. ápr. 21. 20:35
 15/27 anonim ***** válasza:

20:35-nek igaza van. Vidd egy másik orvoshoz. Méghogy szájfertőtlenítő! Jaj, nagyon sajnálom szegény cicust. Gyógyulást kívánok neki.

Ezen az oldalon talán találsz valamit. Van is egy olyan rész, ahol arról van szó, ha nyáladzik és nem eszik. Csak nem tudom, hogy a tünetek illenek-e a cicádra.

2010. ápr. 21. 21:21
 16/27 anonim ***** válasza:

ja, a link:

[link]

2010. ápr. 21. 21:22
 17/27 anonim ***** válasza:

Én is nagyon-nagyon szurkolok neked :) Tudom milyen érzés a [kedvenc] cica egyetlen [megmaradt] kölykét elveszíteni [bár az enyém elszökött :S]

2.: Te tényleg nagyon bunkó paraszt vagy!!

2010. ápr. 21. 22:01
 18/27 anonim ***** válasza:

Nem árt több doki véleményét is kikérni.

[link]

Ide is beírhatsz, állatorvosok válaszolnak a kérdésekre, bár kb. 1 nap, de hasznos dolgokat írnak. Na meg nem árt telefonon is kérdezősködni, hátha van olyan doki, aki tud megoldást.

2010. ápr. 22. 09:01
 19/27 anonim ***** válasza:
Ha keveset eszik, csinálj neki szőlőcukros oldatot és fecskendővel nyomd a szájába. Oldalt a fogak között van egy lyuk, oda be lehet dugni és beletölteni. Ez olyan, mint az infúziós oldat. Én egy pohár vízben 8-10 szemet oldottam fel, natúr ízűt.
2010. ápr. 22. 19:43
 20/27 A kérdező kommentje:
Remélem, nem kiabálom el, de azt hiszem jobban van. Eszeget, és elég sokat (a régebbihez képest) iszik, és már dorombol, ma játszottunk, rám mászik, nyávog, mert ki akar menni. a doki azt mondta, zárjuk el a többiektől. Egyébként kinti cica, de most a pincében van. Egyedül van ott, van kajája, de sötét van, nem hiszem, hogy élvezné, de hát az orvos csak tudja. Persze minden nap fél órára kiengedem, hogy ne kukuljon meg.
2010. ápr. 23. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!