Szerintetek csúnyán hangzik egy nőstény macskának az a név, hogy Démon?
Nekem tetszik, de az én email címemben 666 van...
De egyébként sem hiszem, hogy rossz lenne, elvégre a démonnak vannak pozitívabb jelentései, csábító démonnak nevezhető egy szexi, kacér nő is... Mondjuk macskánál inkább a csintalan, ravasz, macskás lénység ugrik be, s én inkább fekete, elegáns macskának tudom elképzelni. Persze másmilyenre is ráragadhat a természete miatt...
Nem, nekem kifejezetten tetszik.
Lehet lopom majd az ötleted. :)
Addig minden rendben volt, míg meg nem írtad a kommented.
Mi is Démonnak nevezzük a fekete lánycicánkat, de a tulajdonságok! Ember! A démon nem mókust jelent, ami felmászik (a fára, eltörik a lába és doktor bácsi ne gyógyítsa meg, huncut a mókus, úgyis fára megy), és nem is kíváncsi-csacsit. Amúgy, úgy nevezed, ahogy akarod, de a démon jelentése: gonosz, ördög, szívtelen. Mi egyrészt a színe miatt, másrészt azért nevezzük így, mert sokszor méreget minket hunyorogva, gonosz pofival. Ráadásul gyilkolászik is, igencsak. Beceneve, ezek miatt: Boszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!