Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Cica etetése? Jó lesz így?

Cica etetése? Jó lesz így?

Figyelt kérdés

Purina One száraz macskaeledel egész nap előtte van + reggel egy alutasakos cicaeledel(whiskas/felix) és este főtt husi.

Brit cicáról van szó.

2016. aug. 28. 13:28
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem jo de mi ugy csináljuk reggel csináljuk hogy addunk neki hust aztán este addunk neki táppot
2016. aug. 28. 14:04
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Ha benti cica, én nem hagyám egész nap előtte a kaját, mert elhízik. Ha kinti vagy kijárós, akkor nem hiszem, hogy gond lenne így.
2016. aug. 28. 14:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen jo, de ha benti cica tényleg vigyàzz a tàp elölhagyàsàval
2016. aug. 28. 15:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne legyen egész nap előtte kaja. Napi kétszer (reggel-este) száraztáp + egy tasakos VAGY főtt hús. Elég az egyik féle, különben nem fogja enni a tápot.
2016. aug. 28. 17:15
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
A lehető legrosszabb minőségű kajákat veszed szegénynek. A főtt húsban pedig nincs taurin mert kifőzöd belőle. Add neki nyersen.
2016. aug. 28. 17:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Inkább nyers husi. Minden mehet, kivéve a disznó és vaddisznó.

Whiskast hanyagold, ha már alutasakosat adnál neki, akkor valami prémium márkát.

Szárazból is vannak sokkal jobbak, de ez is megfelelő, ha kap húst is (de nem főve).

2016. aug. 28. 20:43
 7/8 anonim ***** válasza:

A Purina One egyáltalán nem rossz minőségű táp! Sőt!!

[link]

Hol nyers, hol főtt, mi így adjuk. Persze a disznót csak főzve!

2017. febr. 14. 22:53
 8/8 ilovedogs098 válasza:
Én mindenképpen a tapot ajánlom abból is minőségit amibe lehetőleg kevés az adalékanyag meg az izfokozó mert elhizáshoz vezethet erről bővebben itt is olvashatsz: [link]
2018. aug. 12. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!