Cica etetése? Jó lesz így?
Figyelt kérdés
Purina One száraz macskaeledel egész nap előtte van + reggel egy alutasakos cicaeledel(whiskas/felix) és este főtt husi.
Brit cicáról van szó.
2016. aug. 28. 13:28
1/8 anonim válasza:
Szerintem jo de mi ugy csináljuk reggel csináljuk hogy addunk neki hust aztán este addunk neki táppot
2/8 anonim válasza:
Ha benti cica, én nem hagyám egész nap előtte a kaját, mert elhízik. Ha kinti vagy kijárós, akkor nem hiszem, hogy gond lenne így.
3/8 anonim válasza:
Szerintem teljesen jo, de ha benti cica tényleg vigyàzz a tàp elölhagyàsàval
4/8 anonim válasza:
Ne legyen egész nap előtte kaja. Napi kétszer (reggel-este) száraztáp + egy tasakos VAGY főtt hús. Elég az egyik féle, különben nem fogja enni a tápot.
5/8 anonim válasza:
A lehető legrosszabb minőségű kajákat veszed szegénynek. A főtt húsban pedig nincs taurin mert kifőzöd belőle. Add neki nyersen.
6/8 anonim válasza:
Inkább nyers husi. Minden mehet, kivéve a disznó és vaddisznó.
Whiskast hanyagold, ha már alutasakosat adnál neki, akkor valami prémium márkát.
Szárazból is vannak sokkal jobbak, de ez is megfelelő, ha kap húst is (de nem főve).
7/8 anonim válasza:
A Purina One egyáltalán nem rossz minőségű táp! Sőt!!
Hol nyers, hol főtt, mi így adjuk. Persze a disznót csak főzve!
8/8 ilovedogs098 válasza:
Én mindenképpen a tapot ajánlom abból is minőségit amibe lehetőleg kevés az adalékanyag meg az izfokozó mert elhizáshoz vezethet erről bővebben itt is olvashatsz: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!