Melyik macskát vigyem inkább el?
Figyelt kérdés
Rokonunkál nyaralunk, macskák születtek náluk. A helyzet a következő. Mondták hogy egyet hazavihetek. Van 5 kölyökmacskájuk. Ebből 2 nekem érdektelen, mert azok is velem, van egy cuki kövér (lehet kandúr) és van egy vékony (szerintem nőstény de nem biztos) foltos kölyök. Utobbi jön utánam, ha szólógatok neki, meg amúgy barátságos, a kövér viszont nem jön utánam, de velem eljátszik azért, volt, hogy dorombolt. Melyik lenne ,,praktikusabb''? :D2016. aug. 23. 11:21
1/7 anonim válasza:
A foltos kolyok aki megy utanabb.:)
Sokkal jobb egy olyan cica aki nagyon szereti a gazdijat.
2/7 anonim válasza:
Ha a kedvesebb nőstény, akkor vedd számításba a tüzelési időszakot :/ Nekem 2 kandúr macskám van, ők szerintem praktikusabbak (hacsak nem szeretnél kismacskákat).
De ellenőrizd a nemiszerveket.
4/7 anonim válasza:
Ivartalanítsd, és akkor nem kell aggódni.
Amúgy a nőstényt :)
5/7 anonim válasza:
Azt, amelyik követ téged. Ivartalanítani így is, úgy is kell őket. Főleg, ha bentiek. A szuka sikít ugyan a tüzelési időszakban, de az is megoldható műtéttel. A kandúr meg jelölget, mindent, a házban is, és szökne a csajok után meg verekedne. Ezt is ivartalanítással lehet kiküszöbölni. Egyébként, más gyakorlati különbség nincs. Szóval, mindenképp a kedvesebbet, amelyik követ is.
6/7 anonim válasza:
Ha kandúr a nőstény akkor is ivartalanítani érdemes szóval szerintem azt válaszd amelyik megy utánad ő már kiválasztott téged magának
7/7 anonim válasza:
Akármelyiket választod, ha igazán cicabarát vagy, akkor ivartalanítod majd.
Én is azt vinném, amelyik követ.
Te nem akarsz 2 cicát, vagy ők nem adnának kettőt? Mert ketten amúgy jól elszórakoztatnák egymást, és az összeszoktatással se lenne baj, hisz tesók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!