Közép kategóriás macskatápból ki mit ajánl?
Egy 2 hónapos nőstény házicicát szeretnék örökbe fogadni ( és idővel majd ivartalaníttatni).
Milyen száraz tápokat ajánlotok? Fontos tudni, hogy a prémium tápok árát nem engedhetem meg magamnak. Tudom, hogy abból sok olyan van, amiből kevesebb is elég, de nekem az is fontos, hogy havi 3500Ft-ból kijöjjek. Tehát olyan 1200Ft/kg áron lehetséges ilyen tápot találni?
A cica a száraztáp mellett kap majd főtt húst is.
ha találsz olyan állateledelest, ahol van kimért táp, akkor olcsóbban jössz ki :) én pl a royal canint veszem olyan helyen ahol kg-ja annyi, mint a boltban a csomagoltból a 400g ez azért nem kis különbség.
De ami nekünk még beváltak azok a fressnapf "I'ts me" tápjai voltak.
A Brit Care Crazy Kitten tökéletesen bevált számunkra. A kiegészítő házi koszt nem jött be, mert nem bírja a gyomra, rögtön hasmenése van tőle. Emiatt időnként RC emésztéskönnyítettet kap.
Most fogunk átváltani a Brit ivartalanított macskás tápjára :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!