Mivel etessem szerintetek a macskám hogy az jo legyen neki? Marmint egészséges. Márka nevekre vagyok főleg kiváncsi. Ami még megfizethető (15-20) ezer ami élelemre megfizethető nekem
Én aranyút párti vagyok. Gabonamentes táp mindig van előtte, ebből mind1 melyik fajta, én applawsot használok, plusz minden nap vacsira egy tál hús. Én megfőzöm, mert kisgyerkőcöm van,még véletlen sem akarok keresztfertőzést, vagy vmi balesetet, de nem szükséges megfőzni a disznón kívül semmit. Nekem szárnyast, halat, marhát, nyulat, disznót, plusz ezek belsőségeit kapja.
Legidősebb cicám 21 évesen hunyt el, szóval merem ajánlani ezt az etetési tervet.
A royalt én sem ajánlom, mivel régóta van a pályán tipikus divatmárka lett, de nem a legjobb minőség. Kb olyan a prémiumok közt, mint a tescos a boltik közt... olyat nézz ami adalékmentes, magas a hústartalma, és lehetőleg gabonamentes, mivel macskát akarunk etetni, nem hörcsögöt, így nincs szükség a kukoricára és társaira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!