Miért tüsszög a kiscicám?
Figyelt kérdés
Múlthét hétfőn a szülinapomra kaptam egy kiscicát,kb 2 hónapos lehet. Mostanság elég sokat tüsszög, de ezen kívül más baja nincsen, csak annyi, hogy még csipásodik a szeme alvás után, de ezt betudtam annak, hogy kis fiatalka még, egyébként mindig kamillateával kezelem is neki. Sokat játszik,eleven, dorombol, nagyon jó étvágya van és pisil,kakil, csak annyi a baj, hogy tüsszög sokat szegénykém. Még szerintem nem volt oltva semmivel és még én sem vittem el,de tervben van. Lehet, hogy a hideg tejtől van? nyugi, nem sima tejjel etetem, hanem vettem neki külön cicáknak való laktózmentes, taurinos tejet, amit felbontás után a hűtőbe raktam. lehet, hogy emiatt? illetve a házban is elég hüvi van, mert jól szigetel a fal, viszont kinyitottam ma az ablakot,hogy hadd jöjjön neki egy kis meleg, nagyon élvezte :) bocsánat, hogy egy barokk körsztorit rittyentettem ide, csak picikét meg vagyok ijedve :) köszönöm szépen a válaszokat! :)2016. aug. 19. 12:44
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Az előzőhöz csatlakozva nekem is igencsak macskanátha gyanús az eset mindenképp vidd el állatorvoshoz minél előbb egy ilyen pici cicát sajnos hamar el tud vinni egy ilyen gyilkos kór
3/7 anonim válasza:
Macskanátha. Biztosan (tüsszögés, csipásodás). Állatorvos, injekció, párezer ft. Viszont vírusos, herpeszvírus okozza, te nem fogod elkapni, neki viszont magától nem múlik el, ha nem kezelik,ellenben akár krónikussá is válhat meg a szemére is mehet. Mindenképp orvos. A kamillás lemosás, az jó.
4/7 A kérdező kommentje:
Még aznap elvittem a kicsikémet, kapott két szurit, most már nem is tüsszög és gyönyörűszép szemecskéi vannak :) köszönöm a válaszokat :)
2016. aug. 22. 09:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!