Mitől függ, hogy egy macska mennyire nyávogós?
Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, ez teljesen véletlenszerű...volt hangos macskám aki mindenkivel szóbaállt úgymond,olyan is volt aki csak nekem nyávogott, a többieknek nem, és volt olyan is aki meg se nyikkant. Mi határozza meg, hogy egy macska mennyire "nagydumás"?2016. aug. 14. 16:23
1/3 anonim válasza:
Meghatározhatja a személyisége is.
2/3 anonim válasza:
A természete, jelleme. Talán egy kicsit a fajta is számít pl. a sziámi híresen beszédes.
3/3 anonim válasza:
Személyiség, és ha fajtatiszta, akkor azon belül is vannak jellegzetességek, pl nekem sziáim:nagyon beszédes, ragdoll: beszédes, de maga halk visszafogott módján, és csak velem, maine coon: trillázik ezerrel, bengáli: idiótán nyávog, ő viszont akkor, ha egyedül van, és hív, keres minket.
Régebben vt házicicám, aki csak tátogott, de sosem jött ki belőle hang 14 év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!