Ajánlanátok macskalexikont, ami részletesen foglalkozik a különböző fajtákkal? (tartásuk, jellemük, igényeik stb)
Figyelt kérdés
2016. aug. 11. 14:47
1/3 anonim válasza:
Ilyet már én is kerestem. De sajnos nagyon sok pocsék minőségű macskás könyv van a piacon. Kívülről szépek, színesek, sok a kép bennük, de a tartalmuk igénytelen, a fordítás rossz, és nem sok hasznos információt tartalmaznak.
2/3 Szafica válasza:
Nekem ilyen van:
A könyv második fele teljes egészében a különböző fajták bemutatásával foglalkozik. Szerintem egész jó.
3/3 anonim válasza:
Juhhé, végre valaki könyvet keres :-))))))))))))!
szívesen ajánlom:
www.alexandra.hu
Esther Verhoef: Macskák enciklopédiája
Antje Breuer: Macskák kézikönyve
(Csak így tudom beírni, mert kizárólag ötméteres linkeket másol be közvetlenül a könyvről).
Az első jobb. A második kicsit régebbi könyv.
Az első:
A macska története, beszerzése, gondozása, egészsége, betegségek, étrend, stb., genetika, fajták.
475 oldal, elég részletes, azt gondolom.
A második kicsit soványabban: betegségek, gondozás, ellátás, fajták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!