Mi a véleményetek a Real Nature konzervekről?
Figyelt kérdés
97% hús van benne. Milyen prémium konzervet ajánlotok még ?
A másik kérdésem az, hogy próbáltam már nyers húst adni a cicámnak, de nem ette meg. (Meg se kóstolta) Mit tegyek , hogy hajlandó legyen enni belőle?
2016. aug. 9. 13:44
1/4 anonim válasza:
A Real Nature konzerv nagyon jó minőségű, prémium eledel.
A husit meg szerintem főzd/süsd meg neki ☺
2/4 anonim válasza:
Nagyon jó. A másik amit ajánlok a Premiere (szintén a Fressnapf saját márkája) konzerv. A nyers húst enyém sem ette meg, de a konzervet imádja. :)
3/4 anonim válasza:
Jó, de nagyon drága. A hús sokkal olcsóbb.
Próbáld megfőzni/megsütni eleinte a husit, aztán ha úgy megeszi, egyre kevesebb ideig főzd/süsd.
4/4 Vicuska87 válasza:
Nagyon jo minoseg!
Amit en szeretek meg az a miamor, applaws, cosma, schesir, almo nature, feringa, granatapet, cats finefood, mac's...
Es szoktam fozni husit is.. Nyersen sose adok de nem is eszik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!