Hova tegyem a használt macskaalmot?
Panelban laktunk, ott az erkélyen volt egy lezárható vödör, amibe gyűjtöttük a piszkot, pisis almot, majd ha megtelt levittük a szemétbe.
Elköltöztünk kertesbe, és itt nem akarom beledobni a kukába, ami az udvaron áll, mert nagyon büdös lesz tőle, még ha kis zacsikákban is van a cucc.
Kertes házban hova lehet tenni az ilyet?
Én, amikor kertesbe költöztünk, a kert hátuljában felástam egy kisebb területet, hogy jó porhanyós legyen. És odacsalogatva a cicát megmutattam, hogy az alom felét odaöntöttem, és elegyengettem. Nézett engem is, a helyet is, szagolgatott.
Nem részletezem hosszasan, bár a benti almot is megtartottuk, de oda havonta csak egy-két alkalommal végzi a dolgát. Kijárós cica lett, és hátul végzi a dolgát. Azóta már az alom bedolgozódott a földbe. De a helyet puhán tartom, hogy könnyű legyen gödröt kaparni... Nagyon szeret kint lenni, még télen is.
[Amikor télen indulok munkába, akárhonnan előkerül a házból és odaáll az ajtóba, és néz rám, jelezve, hogy Isten őrizz, hogy bent hagyj, megyek ki veled a szabadba, majd este beengedsz, de az egész napot nem fogom idebenn tölteni!!!]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!