Hogyan viselkedik a cica, ha altatásból ébred? Lehet, hogy sokkot kapott?
Ma beszorult a cicám feje egy üvegbe. Kihúzni nem tudta, az ijedtségtől csapkodni kezdett és széttört az üveg a fején. A húgommal ketten voltunk csak itthon, megpróbáltuk lefogni és lehúzni az üvegcsonkot a fejéről, mert életveszélyes volt, de nem sikerült. Állatorvoshoz rohantunk vele, de útközben elszabadult és elrohant. Elindultunk haza, megtaláltuk és sikerült elkapnunk és eljutnunk az orvoshoz. Altatásban letörtént a fejéről az üveget. Hazahoztuk, egy darabig még aludt. De mióta felébredt és nagyjából járni tud, csak járkál körbe-körbe, a pupillái tágak és nem igazán reagál semmi nyugtatgatásra.
Normális ez,lehet hogy csak össze van zavarodva? Vagy sokkot kapott volna? Van valakinek hasonló altatás utáni tapasztalata?
Nagyon felelőtlen az állatorvosotok, ha nem figyelmeztetett erre.
Vannak olyan altatók, amik - nincs mit szépíteni -, drogként hatnak a macskára.
Az enyém is ilyet kapott ivartalanításkor.
Figyelmeztetett a doki, hogy amíg tágak a pupillái, kapkodja a fejét, ne engedjük ki a hordozóból, mert őrült dolgokat tud csinálni.
Nincs semmi baja a cicának, valószínűleg csak hallucinál.
Annyit mondott csak a doki, hogyha holnap rendesen eszik,iszik meg szépen sétálgat, akkor nincs gond ,nem kell visszavinni.
Csak megijedtem, mert teljesen úgy viselkedik, mintha tudatában sem lenne annak hogy hol, kik vagyunk. A hangokra reagál csak kicsit, a forrás fele mozdítja a fülét, fejét, de ennyi. Eddig szabadon volt, de már bezártam a hordozóba, hogy nehogy kárt tegyen magában a bukfenceléssel.
Akkor még lehet, hogy csak a gyógyszer és nincs komolyabb gond?
Rendben van. Köszönöm mindenki hozzászólását! (Azt hiszem még én is sokkos állapotban vagyok kicsit, rettegtem, hogy egy rossz mozdulat és elvágja magát az üveggel. :( )
Ment mindenkinek a zöld pacsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!