Miért remeg a cicám?
A cicám folyton remeg, nem tudom, miért. Már 2 orvosnál vtunk, mind2 azt mondta, egészséges, de egyik sem csinált teszteket, csak megvizsgálta. Lázasnak nem vt lázas egyszer sem, és a dokinál nem is remeget...
Már több mint 2 hete nálunk van, 10 hetesen lett elhozva a családjától. Minden orvosi kezelést(féreghajtás, oltások) megkapott eddig, tnap vtunk dokinál veszettségért, és megkapta a 4. féreghajtót is, bár férges egyszer sem vt.
Eleinte azt gondoltuk a környezetváltozás miatt van. De már régóta nem úgy néz ki, mint aki stresszelne. Boldog sokat játszunk, egyedül is elvan, de ha lehet, velünk van, nagyon kis ragaszkodó. A lakásban 23 fok van, ő meg sziámi, nagyon kis rövid szőre van, lehetséges, hogy fázna? Vagy még mindig a stressz okozná? Esetleg lehet vmi betegség tünete, akárki tapasztalt már ilyet?
A cicát nem fenyítjük egyáltalán, elég csak rászólni, elég szófogadó, és semmitől sem fél(zajok, hirtelen mozdulatok, stb) ami érdekes még, hogy már aznap is remegett az ölemben, amikor érte mentünk a gazdájához, és még ott beszélgettünk egy kicsit.
Én viszont aggódom, mert vt már elég cicánk a családommal, de ilyet még sosem tapasztaltam...jelenleg egyedüli háziállat a lakásban, én itthonról dolgozok, így egész nap vele vagyok.
Nem tudom mit csináljak, külföldön élek, és csak egy egyszerű kérdésért is szép árat elkérnek az orvosok, nem akarom szórni a pénzt, hogy mind1 azt mondja nincs baja, de azért levesz... szerintetek miért van?
Nem, kizárt, hogy bántották vna. Ők vízspricceléssel fegyelmezték a cicákat.
A cica amúgy csak akkor szokott remegni, amikor készül elszundítani, de még nem alszik.
A doki mondta, hogy lehet vitamin hiány, de applaws kitten tápot kap, azt mondta, az tökéletes, akkor nem kéne, hogy hiányos legyen...
Amúgy semmi más jelét nem mutatja, a betegségnek. Jól iszik, jól eszik(napi 2x egy kissebb marék főtthúst, plusz otg van előtte a táp) aktív, sokat játszik, egyedül is, de legfőképp velünk. Olyankor nem érzékelem, hogy remegne. Nem tudom, miért van, de aggódom érte. Remélem semmi komoly...

A macska nem beltenyészetes :D
Törzskönyves, ausztriai tenyészetből származó cica. Szüleinek minden szükséges tesztje negatív, ráadásul jó ismerősöm az illető. (Igen, őt is megkérdeztem a dologról, ő sem tudott mit mondani különösebben)
De azért köszönöm a feltételezést, hogy jófogásos macskám van!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!