Szenvedett a cicam?
Ne haragudj, de ez nyílván attól függ, hogy történt. Sajnos láttam olyan cicát, akit annyira elütöttek, hogy szegényt senki nem tudta volna összerakni. Na ő tuti nem érzett semmit. Lehet le sem esett neki.
De! Láttam olyat is, hogy a cicát elütötték és nagyot koppant a feje. Talán reccsent is, de utána egyből elszaladt. Viszont szerintem később lehet belehalt, mert igen nagyot kapott.
Részvétem a cicád miatt!
Erre csak akkor tud bárki is válaszolni, ha megmondod, hogy találtál rá!
Szőrnyű, tudom, de ha a fejét törték össze, nem érzett semmit. Ha viszont csak pár csontját és utána még észnél volt, akkor szenvedett még eleget :(
Sajnalom.
A cicad nem szenvedett semmit, mert azonnal elpusztult, mivel ha az agy meghal, a test tobbi resze mar nem reagal. Nem erzett semmi fajdalmat, sot olyan hirtelen jott a halala, hogy fel sem fogta.
Egy macskasneni
sajnálom😭
ha a fejét találták el, akkor nagyon kicsi a valószínűsége annak, hogy szenvedett volna.
nekem volt egy kutyám akit el kellett altatni, és emlékszem, hogy annyira sírtam, hogy alíg kaptam levegőt.
Anya hozta be,de akkor mar nem elt elvolt deformalodva a feje es verzet.. Hazunk elott talalta meg az ut szelen.. semmi baja nem volt csak a fejen serult meg .. :(
Nagyon rossz hogy nem voltam ott vele,szegeny minden reggel kikereckedett tegnap reggel is,meg hizelget hogy engedjem ki.. aztan ra par orara mar anyu hozta be.. :( Hat nagyon megvisel minket,foleg engem mert nagyon szeretem az allatokat ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!