A NEOSTOMOSAN ampullát hogyan kell használni?
Ezt vettem a cicáimnak, azt tudom, hogy 1 ampulla 1 liter víz. Ebben a vízben a teljes macskát meg kell fürdetni, vagy csak ahol látszik, hogy rühes? Valamint mennyi idő múlva kell megismételni a kezelést?
Kinti cicám van, és nem nagyon tűri a bentlétet, de ha fürdetni kell, után akb mennyi időt legyen bent, hogy ne fázzon meg meg hasonlók.
Előre is köszi a válaszokat.
Bocs, rányomtam...
Ha véletlenül nyálzana a cicád, nem lesz baja. Enyém természetesen mosakodni kezdett rögtön.Pedig hajszáritóztam.
köszi.
és mennyi ideig nem mehet ki utánna, hogy meg ne fázzon?
Na, jó későn kapsz választ:((
Minimum 2 órát maradjon bent , mert,ha száraz is, a bőre még nedves lehet.
Az ismétlést inkább a doki mondja meg.
Azért jó ha tudjátok, hogy a Neostomosan oldat macskára toxikus, tehát inkább használjatok helyette Advocate spot-on cseppet, vagy Stronghold spot-on cseppet.
Kutyát fürdetni érdemes vele (adagolás: 5 ml ampulla egy liter vízben feloldva). A kutya a bőréig legyen vele átitatva. 10 percig hatni kell hagyni, majd leöblíteni róla. El kell kerülni, hogy a kutya a 10 perces várakozás alatt lenyalja a szert, mert nyálazhat, görcsölhet, remeghet és hányhat is tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!