Lehet egy macska 1 évben 2x vemhes?
igen persze h lehet,még aár többször is. Nekünk az egyik cicánk nagyon termékeny", és nagyon egészséges kiscicájai szoktak lenni, de van h akár 3- szor is vemhes lesz 1 évben.
(Régebben volt egy cicám aKi négyszer szült. Igazábóé, aZT HAllottam, h egy cica vemhessége után 3 hónap, 3 hét, 3 naP után szül. NaH hát az én cicáám ezt úgy hozta össze, h mivel az állatorvos nem javasolta nála az ivartalanítást , mert már öreg volt a cica (és én is elleneztem, igaz kicsi voltam)
és ugye neki nem maradtak meg a kiscicák, emrt koraszülöttek lettek... és hát nem élve születtek.. Ezért a cicának inkább gyógyszert veszünk, mert hát nem tudjuk sajna fogságban tartani, h ne menjen ki a kancicákhoz, mertugye őt úgy fogadtuk be, és ő nem bírja a bezártságot. Szóval ennyit akartam, és átlaGosan 2x vemhesek.
Hány éves a te cicád?
Enyém sem valami fiatal...Ha az orvos nekem is ezt mondja, akkor kibontom a falat!
13, ti még h h itt vagyto? úgy utálom az olyanokat mint te!
Ha az ember valami szokatlan dolgot ír máris nekiugrasz a másiknak, hjahj te miylen hüyleségeket írsz! Nyugodj már le ember! Attól h te olyan szerencsés vagy h nem iylen a cicád, meg h lehet h te nem fogadtál be életedben macskákat, és te még nem hallottál ilyenről, attól még nem kell lehülyézned a másikat, mert ebből lesznek a sértődések.
Kedves kérdező!
Igen persze h lehet :)
Nekem 8. (pontosabban mindjárt nyolc)
De szegényt kóbormacskaként fogadtam be, akit vemhes állapotában, összeverve dobtak ki az utcára, ezért lehet h lett valami maradandó sérülése, mert szegénykének eddig midníg halva születtek a kicsinyei...
Nagyon sajnáltam a piciket, de nekem az volt a fő h az anyacicának ne legyen baja, mert a kicsiken már nem lehetett segíteni..
Ezt azért mondta az orvos, mert káros atással lenne rá szerinte az ivartalanítás (nem tudom h miért, meg hát ugye öreg, és szeritne úgy már felesleges).
Így sem lett semmi baja a cicusnak, (mármitn az anyacicának) csak ugye a kicsik... De rendszeresen veszem neki a gyógyszert, h nehogy megint vemhes legyen, és megint átessen a fájdalmakon :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!