Zsofiavok kérdése:
Egy állatorvos mennyiért nézné meg, hogy eltört-e a macskám lába?
Figyelt kérdés
#kölyök macska #Sántító
2016. júl. 14. 16:41
1/6 anonim válasza:
Orvostól függ, van aki ingyen megnézi, van aki nem.
2/6 anonim válasza:
Nem tudom hol laksz, és mennyi állatorvos van ott, de csak a dokik tudják megmondani az árat, hiszen mindegyiknél más.
3/6 anonim válasza:
megnézni szerintem ingyen megnézi. de a kezelése, rögzítése, fájdalomcsillapitás stb az már pénzes.
amúgy nálunk maga a vizsgálat 4 ezer. és ezenfelül vannak a kezelések, általában pár száz forint.
mindenképpen vidd el a cicát. szerintem ránézésre vagy tapintásra megmondja,hogy eltört -e. nem hiszem,hogy röngenezni fog(az már drágább lenne).
esetleg telefonon is megkérdezheted a rendelőt,hogy kb mennyire számíts.
vidd el. ha nem tudod egyből kiperkálni, lehet részletre is sok helyen
4/6 anonim válasza:
Ingyen. Azért hogy ránéz nem kér pénzt.
5/6 anonim válasza:
Nálunk 4ezer általában az alapdíj.
Ezért nem csak ránéz, hanem megvizsgálja, diagnosztizálja, elmondja mik a lehetőségek, és ad rá megfelelő gyógyszert a kezembe, elmondja mit kell vele otthon csinálnom, mire kell figyelnem stb..
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, az orvos ingyen megnézte és szerencsére nem tört el neki!
2016. júl. 16. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!