Van két cicám és egész nap csak ennének minden macska ilyen? Eledelt kaptak általában whiskast majd szét durrannak van hogy el kell vennem előlük. Másfél órája sincs hogy jól laktak de már megint ennének, sírnak.
Figyelt kérdés
Adjak nekik enni mikor kérik? Mert óránként ennének....2016. júl. 13. 21:01
11/16 A kérdező kommentje:
Gyere el te etesd meg akkor basszus , azt adok nekik amit én jónak látok :) Hidd el, nagyon is jól élnek, imádom őket mindennél jobban, nem tennék olyat amivel ártok nekik.Kapnak csirkehúst, sonkát is , jutalomfalatot, és whiskast :) Ha tetszik ha nem,ez van :) De hogyha ennyire zavar priviben leírom a cimem és gyere el etesd meg, megengedem :P
2016. júl. 26. 11:58
12/16 anonim válasza:
"nem tennék olyat amivel ártok nekik" > akkor ne adj whiskast, mert az árt nekik. Ezért akarnak állandóan enni, mert rá vannak kattanva, ráadásul káros számukra.
13/16 A kérdező kommentje:
Fúú basszus heti 1x kapnak, de NEM mindig whiskast , nem is tudom miért írtam ki, meg terhelné a pénztárcámat is , főleg hogy én is tudom nem egészséges...De itt már többször letámadtak, mert igen olyan is előfordult hogy sonkát és vagy párizsit kaptak az sem tetszett pár embernek,úgy mint ez,de nem érdekel :) mint írtam az én cicáim, én döntöm el mit esznek :)
2016. júl. 26. 12:05
14/16 anonim válasza:
Manapság már minden káros,még a méregdrága tápok is,azok is mesterségesen vannak előállítva. Az emberi ételek is legtöbbje mind káros ,de mégis megesszük.
15/16 Salx Narval válasza:
Így van, semmi sem az mint aminek gondoljuk. Ennyit az egészséges életmódról.:D Még a méregdrága bio cuccokkal is gondok vannak.
16/16 A kérdező kommentje:
Igen sajnos ez az igazság, tele vannak ízfokozókkal és tartósítószerekkel.Nincs még gyerekem, de már most el gondolkodtam mit fogok adni nekik enni, mert a mai világban már a zöldségeket és gyümölcsöket sem tudjuk elfogyasztani úgy hogy ne tegyük fel magunknak a kérdést , vajon tényleg egészséges-e? Nem ártunk vele a szeretteinknek? És ez igaz minden ennivalóra, a hústól kezdve az édességig. Ezt etetik velünk, ez van előírva.Had pusztuljon a nép...
2016. júl. 29. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!