Hova rakjam a macskának az almot, illetve a tálját, és a kosárját?
Igazából majdnem mindegy. Lényeg,hogy az alom meg a kaja/ital tál ne legyen túl közel,mivel vannak cicák akik nagyon durván tudnak kaparni és belekotorhatja a kajába/vízbe. Szóval minimum 1 métert tarts közöttük. De inkább többet. Vizestálat érdemes 3-4 et kitenni a ház különböző pontjain. Valamiért időnként megunnak egy egy itatót és akkor ha nincs tartalék nem iszik.
Ezeket bárhová is teszed meg fogja szokni gyorsan. A kosárját meg főleg oda ahol amúgy is szeret feküdni. Egyébként azt vettem észre,hogy kb 1-2 hétig van egy megszokott vackuk utána váltanak. Majd 1-2 hét után újra majd újra és újra. Szóval lehet leteszed a kosarát x helyre két hét múlva meg már tök máshol fog feküdni a kosáron kívül.
Én az almot fürdőbe, wcbe tanácsolom. Itató valóban jobb,ha több van, de egy legyen az etető tálja mellett. Ezt olyan helyre érdemes tenni, ahol nem baj ha piszkol(sok cica kiveszi a kaját a tálból, és lezeszi a földre) viszont ne egy helységben legyen az alommal. Nem azárt mert belekaparhatja, de te sem szeretnél a wcben enni...hát ő sem :)( a konyhát nem ajánlom, én azért nem teszem oda, hogy a cica ne ahhoz a helységhes társítsa az étkezést, ahol én is eszek, így nekem 5 macskából 2 sem kunyerálós)
Fekhelyét, ahol a legtöbbet vagytok, de ahol nincs túl nagy nyüzsi, pl szobádba, nappaliba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!