Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szobatiszta kiscicák Szabolcs-...

Szobatiszta kiscicák Szabolcs-Szatmár megyében?

Figyelt kérdés
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében lakunk emeletes házban.Első cicám lenne.Van valaki akinek a közelben eladó cicája van?Merre tudnék keresni?
2010. ápr. 14. 23:28
 1/8 anonim ***** válasza:

[link]

illetve:

[link]

2010. ápr. 14. 23:42
 2/8 anonim ***** válasza:

Én a helyedben örökbefogadnék egyet,mint gazdagítani a "macskagyártókat"(csúnya szóval).Ha fajcicust szeretnél,biztos olyant is lehet találni a menhelyeken.Szerintem nincs jobb érzés,mint befogadni egy kidobott cicust,és így könnyebb megtalálni az első látásra szerelmet,ami örök kapocs marad.Amúgy a macskák alapvetően szobatiszták,ha van megfelelő zug és alom.Tudom,nem vagyok a helyedben,ez csak egy vélemény.

Két örökbefogadott cica gazdája

2010. ápr. 15. 08:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Cicát nem érdemes vásárolni, tele vannak az utcák és a menhelyek gazdátlan állatkákkal.
2010. ápr. 15. 08:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Végiggondoltam amit mondtatok és az örökbefogadás mellett döntöttem.Tudtok ajánlani ilyen oldalakat?
2010. ápr. 15. 18:00
 5/8 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt az egyet találtam ebben a megyében,de azért helyileg tudakozódj ,az hatásosabb.Szombathelyen válogathatnál az tuti,de hát ez van.

Első voltam.

2010. ápr. 16. 10:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Illetve a második.
2010. ápr. 16. 10:23
 7/8 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 16. 12:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Amennyiben kiscicát fogadsz örökbe (8-10 hetesen leválasztható), akkor azt könnyedén rászoktatható az alomra. Amikor hazaviszed, akkor az első dolgod az legyen, hogy beleállítod az alomba. Egyből nem biztos, hogy használni fogja, de az első pisiig sűrűn rakosgasd bele a cicust. Nagyon könnyen rászoktatható, a lényeg hogy állndó helye legyen az almostálnak. Nálun pl. a WC mellett van. Amennyiben nagycicát szeretnél, akkor mindenképpen már szobatisztát fogadj csak örökbe, ha bennt akarod tartani. Kinnti cicát nagyon nehéz rászoktatni az alomra.
2010. ápr. 18. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!