Hogyan lehet bolhat irtani? Segitseg! Bolhasak vagyunk macskammal. Tudom, hogy fel kell sozni a padlot es dio levelet tenni a vackaba. Csakhogy nincs padlo mert egy hajon lakok es nincs fekhelye sem, mert ott alszik ahol sikerul.
Meg a kicsik elott utana neztem az ellesnek es ott ezt javasoltak. Azzal erveltek hogy ebben tobb a tapanyag, hogy kicsik jobban fejlodjenek. Azt mondod ez nem igaz? Logika alapjan minket valasz jo. Sajnos en ehhez nem ertek. Meg ha megnezem a "technikai adatokat" sem tudom mit jelentenek. Ma ontottem ki az utolso morzsakat is belole es most mar rendes felnott macskanak valo tapot vettem. Sajnos a tap minosegehez sem ertek. Nem mindig a legdragabb a legjobb. Szoktam neki neha sonkat adni. Nyers hussal meg nem kiserleteztem, de ki fogok. Mit veszthetek? Legfeljebb ott hagyja.
hmmm ahogy igy elnezem a tudatlansagom.... haaat nem csoda, hogy komolytalannak tuntem az elejen.
Nagyon koszonom a valaszaidat.
Most jottem vissza az allatorvostol....
Azt mondtak mindent jol csinaltam. Itt tenyleg a junior kajat adjak az anyanak is a szoptatas idejen.
A bolhakra vettem egy negy tubusbol allo csomagot, amit 21 naponta kell a borere kenni a cicusnak. A tarkojan, hogy ne tudja lenyalni magarol. Aztan vetettek meg velem egy tablettat is amit 5 napig egyet naponta. Ez a ketto egyutt a rovid es hosszu tavu megoldast biztositanak. A kulso kura elete vegeig szol, ha kinti macskarol van szo.
Legnagyobb megdobbenesemre azt mondtak, hogy igenis lehet ivartalanitani a a tuzelo macskat. A kutyat nem, de a macskat igen. Es folyamatosan es azonnal tuzelni fog a terhesseg , elles utan. Ha terhes akkor tobbe kerul a mutet.Azt nem tudom, hogy kozben felcsinaltak-e, de meg mindig nagyon nyavog.
A feregtelenitessel nem foglalkoztak mig bolhas. A feregtelenitest pedig kizarolag receptre kaphato szerrel lehet elvegezni. Hat ezert nem volt az allatkereskedesben.
Megegyszer koszonom a valaszokat es a torodest :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!