Egy macska hány hónapos korától lehet terhes?
Akár már 6 hónapos korától. Viszont nagyon nem tenne jót neki, ha ilyen korán fialna, hiszen még nem is felnőtt.
Olyan, mintha egy 12 éves kislány szülne.
Ne engedd fialni, ivartalanítsd, ha jót akarsz neki.
Ha kiscicázni szeretnél, vannak bőven kiscicák a menhelyeken.
Ha szereted a cicád, akkor ivartalaníttatod. Ha fontos neked, hogy tegyél valamit a macskákért, akkor a legcsodálatosabb tett az ivartalanítás. Ha cuki kiscicákkal szeretnél foglalkozni, akkor jelentkezz önkéntesnek egy állatmenhelyre, vagy legyél ideiglenes befogadó.
Kérlek, ne légy önző, és ne kényszerítsd szülésre a cicád csak azért, hogy neked jó legyen.
Ha kismacskákkal szeretnél jatszani, akkor kb millió hirdetés van neten, ahol egész pici cicukat is örökbe lehet fogadni. Inkább azokat fogadd örökbe, ne a sajátodat kényszerítsd szülésre.
Egyébként ahonnan én hoztam el az enyémet 2 hónapos korában, az anya macska már terhes volt megint... És ez szerintem szörnyű, ők ettől ugyanúgy kikészülnek, mintha te szülnél folyamatosan. Ők is élőlények, nem tárgyak a szórakoztatásodra. De mondom, ha a kiscica élmény volt hiányzik, teljesen ingyen örökbe tudsz fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!