Mi lehet ebben a whiskasban?
Figyelt kérdés
Már a második cicánk sem hajlandó megenni.
Minőségi száraz tápon és húson, halon él, ahogyan a nemrégiben elhunyt macskánk is.
Kedvességből egyszer vettem neki whiskast, mert ugyan szemét kaja, de én is szeretek néha csipszet meg hasonló "szemetet" nassolni..
Hát a mostani cicus is beleszagolt és gyönyörűen otthagyta, azóta is ott áll, de azóta ivott tejet, vizet, meg szárazat is :D
whiskas meg ott áll a tányérban. De tényleg mi ez a kaja?? mert drága és ahhoz képest bele sem szagolnak :D
2016. jún. 28. 22:03
11/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki :)
Nos LAKTÓZMENTES tejet kap a cica mindig, de azt sem ajánlatos adni neki?
Nem fogyaszt belőle nagy mennyiséget, naponta éppen hogy picit öntök a tálkájába.
2016. jún. 29. 15:09
12/13 anonim válasza:
Felnőtt cicának már nincs tejre szüksége, bár megnyugodtam, örülök hogy a te a felelősségteljes gazdik körébe tartozol. Alacsony szénhidrát, és magas fehérje alapú táplálásra van szükségük. De ki tudná megállni, hogy kedveskedjen nekik, így ha szereti, adhatsz neki néha, de naponta nem szükséges.
13/13 Salx Narval válasza:
De, szerintem a laktózmentes tejet adhatod ha szereti. Az-az igazság, hogy én régebben legyintettem erre a laktóz mizériára mert az én mácskáim nem voltak érzékenyek semmire és mindegyik szerette a tejet, vizet csak akkor ittak ha belecsempésztem egy keveset a tejbe. A mostani macsek is szereti a tejet ő sem érzékeny de annyit rágták a fülemet miatta, mindenfelé, hogy neki már ezt veszem, mondhatni ezzel indul a napja, reggelente kap mindig egy keveset. Macskatejet is veszek néha, azt is szívesen lefetyeli. Vannak akik teljesen tiltanák, sőt embernek sem adnák, én viszont úgy döntöttem, hogy nem vonom meg sem magamtól, sem a macsektól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!