6 macska szerintetek sok egy háznál?

Kedves 13-as!
Megírnád nekem, hogy ezeket a tápokat és konzervet hol veszed? (esetleg multiknál kapható?)
Én vidéken élek, a közeli város állatboltjában nem lehet kapni, ezért a 3 macskám a Royal Canint kapja, de belerokkanok anyagilag.
De nem is ez a fő bajom, hanem kegyetlenül válogatnak, sokszor otthagyják.

Megint én vagyok (14-es)! :)
Azt elfelejtettem még leírni, hogy van még 3 kutyánk is, maximális felelősséggel vállaltuk be őket és ennek megfelelően is látjuk el az állatainkat.
Ezért nem mindegy, hogy mi mennyi, ... ha még jó is!

Kedves 14-es! :)
A tápot rendelem (Petissimo), sajnos boltban nem lehet kapni, de házhoz szállítják. A konzerv a Fressnapf saját márkája, csak ott lehet kapni. De érdemes az Alpha Zooban is körbe nézni. Teljesen megértelek, én is imádom őket, van mellettük 2 kutya is, de nem vagyok gazdag, nem tudok szuperprémium tápokat venni, úgyhogy kell egy kis kompromisszum. ;)

az a baj,hogy ősszel megint fialni fog az anya. jövő tavasszal meg már a mostani kicsik is fialni fognak az anyával együtt.
legalább a nőstényeket ivartalanítsd ki. és szerintem a kandúrokat is érdemes, mert nem fognak annyit csavarogni és verekedni úgy.
maga a 6 macska nem annyira sok,hogyha tényleg nem hagyod őket fialni többet(mert akkor rengeteg lesz, nem tudsz majd mit csinálni velük). és figyelj oda rájuk rendesen. ha valamelyik betegnek tűnik,akkor doki.
és érdemes külön tálkákat venni nekik, valamint legyen külön fekhelye is mindnek. ha esetleg nem tűrnék meg egymást. de ha ivartalanítod a kanikat akkor nem valószínű,hogy lenne vita ,területjelölgetés stb..
szóval te tudod. a 6 macska ivartalanítása kb 60-80 ezer körül lesz. nem piskóta. én a helyedben megtartanám a "régi" cicákat és a kicsiket elajándékoznám. a nagyokat meg ivartalanítsd ki. úgy kevesebb költséggel jár. de ha van rá keret akkor tartsd meg őket..csak úgy tényleg nem érdemes,hogy nem ivartalanítod,mert kva sok kismacska lesz akkor jövőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!