Mit tegyünk, ha állandóan idejár hozzánk egy idegen macska és veszélyezteti a mieinket?
Erős sugarú vízipisztoly, ahányszor csak látjátok.
Másik megoldás: befogni, és keresni számára menhelyen helyet (ami sajnos nem egyszerű).
Ha úgy gondolod, hogy gazdátlan akkor vedd fel a kapcsolatot egy macskamentő szervezettel, akik elkapják ès ivartalanítják, meg gazdit keresnek neki. De először csöngess be a szomszédokhoz, hogy kié a cica (én ezt csináltam) és kérdezd ki, hogy van-e oltva stb.
Az a baj,hogy ha a macskáid nagyobb területet bejárnak,akkor sok más macskával találkozhatnak akik nagyobb veszèlyt is jelentenek rájuk mint ez a szelíd kandúr.
Igazából azon kívül, hogy párszor telibenyomod szegènyt a slaggal nem tudok mit javasolni. Akkor is vissza fog menni,max csak akkor amikor te nem vagy ott. Szerintem ha gazdátlan akkor kérj segítséget. Pesten laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!