Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan halhatott meg a kismacs...

Hogyan halhatott meg a kismacskám?

Figyelt kérdés
A pincébe volt a kismacska, és a testvérem elmondása szerint hiányzott a fejéből egy darab. A pincébe csak mi, a nagymacska és a 2 kis macska tudott menni. :(
2010. ápr. 13. 17:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Vidéki vagyok én is ,a nagymamám és a dédim is bakmacskának hívta a kandúrokat.

És bizony előfordult hogy a pár napos kiscicákat ha az anyuk nem rejtette el jól, a kandúr macska elpusztította. De már a 4-5 hetes kölyköket nem merte bántani a kandúr.. olyanról még soha nem hallottam hogy a kandúr megfojtotta volna a nőstényt, szerintem ez baromság..

2010. ápr. 14. 18:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Igen, tényleg van olyan, hogy az anyuka cica megeszi a kiscicáját, egyébként engem is mindig ijesztgettek azzal, hogy a kandúr cicák megölik a kiscicákat [meg aztán jól elrejtik őket], de ilyen még nem történt, pedig már legalább 10x születtek itthon kiscicák :)
2010. ápr. 15. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!