Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A kislány macskamat szeretnem...

A kislány macskamat szeretnem elnevezni, ötletek?

Figyelt kérdés

2016. jún. 14. 07:20
 1/7 anonim ***** válasza:
hogy néz ki? kinti/benti? van-e valami, amit szeret csinálni, vagy valami rá jellemző tulajdonság, fura dolog?
2016. jún. 14. 07:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Meg újszülött kiscica de bentine szánjuk. Különlegessége hogy a hatan van par olyan fekete folt (feher alapon) ami egy smileyt ad ki
2016. jún. 14. 07:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Hmm, most a Hepi ugrott be így hirtelen, ha mosolygós a szmájli, ha szomorú, akkor meg Szomi, de írok még ha eszembe jut valami.:)
2016. jún. 14. 08:03
 4/7 anonim ***** válasza:
43%
Én a viselkedése alapján szoktam elnevezni őket. Volt egy, akit úgy hívtak, hogy Takaradojálmán, mert mindég láb alatt volt.
2016. jún. 14. 08:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Allegra azt jelenti boldog, élettel teli.

Nola azt jelenti fehér vállú.

Vagy lehetne Pötyi, Szmájli, Happy, Foltos, Boci, Kókusz, Milky, Porcukor, Kristálycukor, Cuki, Felhő, Szegfű, Bodza, Hóvirág.

2016. jún. 14. 11:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a Masni nagyon aranyos név. :)
2016. jún. 14. 12:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat :) végül Smiley lett a neve :)
2016. jún. 19. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!