1/7 anonim válasza:
hogy néz ki? kinti/benti? van-e valami, amit szeret csinálni, vagy valami rá jellemző tulajdonság, fura dolog?
2/7 A kérdező kommentje:
Meg újszülött kiscica de bentine szánjuk. Különlegessége hogy a hatan van par olyan fekete folt (feher alapon) ami egy smileyt ad ki
2016. jún. 14. 07:54
3/7 anonim válasza:
Hmm, most a Hepi ugrott be így hirtelen, ha mosolygós a szmájli, ha szomorú, akkor meg Szomi, de írok még ha eszembe jut valami.:)
4/7 anonim válasza:
Én a viselkedése alapján szoktam elnevezni őket. Volt egy, akit úgy hívtak, hogy Takaradojálmán, mert mindég láb alatt volt.
5/7 anonim válasza:
Allegra azt jelenti boldog, élettel teli.
Nola azt jelenti fehér vállú.
Vagy lehetne Pötyi, Szmájli, Happy, Foltos, Boci, Kókusz, Milky, Porcukor, Kristálycukor, Cuki, Felhő, Szegfű, Bodza, Hóvirág.
6/7 anonim válasza:
Szerintem a Masni nagyon aranyos név. :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat :) végül Smiley lett a neve :)
2016. jún. 19. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!