Hogyan kell kiscicát alomra szoktatni?
Figyeld a cicát, és ha látod, hogy pisilni-kakilni készül, akkor tedd az alomba, utána már magától oda fog járni.
Ha találtál pisit, kakit ha van lehetőséged, tedd az almot abba a sarokba, amit magától kiválasztott magának.
Okés:)
Nem volt még benti cicám szóval azt sem tudom mi merre hány méter. Koszonom a válaszokat!:)
Az enyém mindég is kinti cica volt, ha bent volt és mennie kellett kéredzkedett, de egyszer megbetegedett és benn kellett tartani a házban hetekig, akkor vettem neki almot. Már jó 4-5 éves volt.
Első benyomás: belefeküdt és dorombolt. Gondoltam, oké... lesznek itt gondok, ha ágynak használja. Amúgy az a macska mindenbe belefeküdt, amit nem tudott megenni. :D Pakoltam az iskola táskámat egyszer felemeltem a száját és nyúltam a könyvekért, macska meglátta és belemászott. :D
Tehát, aznap este kéredzkedett ki, de nem engedtem, az alomhoz terelgettem és fura, de megértette. :D
Azóta nem volt gond.
dolgozni voltam és mire hazaértem mesélték, hgy magától belement az alomba és végezte a dolgát :)
pisilni máshova sikerült, de a kakit már az alomba végezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!