Minden álmom egy macska, de a szüleim nem értik meg. Hogy vegyem rá őket?
Mond meg nekik,hogy az állatok csak jobb emberré tesznek,ami nem mondható el a cigiről,fűről,alkoholról. :) Add elő,hogy így a zsebpénzedből a macskádat kéne eltartanod,nem jutna pénzed semmi káros cuccra,vagy csak a megengedett mértékben. Illetve,ha azon gondolkodnál,hogy egyszer csak lelépsz,a macska visszahúzó erő lenne,hogy mégsem hagyhatod otthon! :D
Viccet félretéve,magyarázd el nekik,hogy egy macska egy teljesen szokványos,kedvelt háziállat. Nem is értem,hogy van ilyen szülő a mai világba,aki nem enged a lányának(???) egy macskát. Én is mindig nagy állatbolond voltam,jelenleg egy kutyám és 2 macskám van. Soha nem kellett a seggem a földhöz vernem egyikért sem.A fogadjunk be minden kóbor állatot akció végül mindig hisztibe fulladt(sajnos,és ezért a mai napig haragszom anyukámra),de a normális mennyiség keretein belül mindig lehetett állatom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!