Szerintetek túléli az éjszakát?
Adott egy macska, iszonyú seb lett rajta, elvittük orvoshoz, kitisztította, és mondta, hogy nem lehet bekötni, muszáj szellőznie.
Kapott a macska egy gallért, de alapból kicsit nagy rá, nem tudja megszokni, lapul benne a földhöz, nekimegy mindennek, próbáltuk bezárni valahova, de ott is kárt tett majdnem magában, ugrált neki mindennek, magára borította a dolgokat, szóval kicsit "vad".
Kénytelenek voltunk kiengedni az udvarra, csak fű van és beton, így a seb talán nem lesz reggelig koszos, és a macska sem tud így kimenni a kertből tölcsérrel a nyakán, de félek, hogyan fogja bírni éjjel. (Elpakoltunk mindent, amit lehetett, de féltem.)
Tölcsérrel ugye nem tud fennakadni sehol? Esetleg levegyük, de helyette mit rakjunk rá?
Köszi a választ, nem is tudunk semmit csinálni vele sajnos, csak reménykedünk:/
Igazából kb dél óta rajta van, csak eddig a gyógyszerektől elég kába volt, most viszont nem figyeljük, hisz kint van, remélem semmi baja nem lesz se neki-se a sebnek reggelre:(
Sehol nem marad meg, csak ha elengedjük, viszont a kertből kimenni nem tud, és más macska sem jön be.
Már azon is gondolkodtam, hogy leszedem a tölcsért és bekötöm a lábát, de ezzel meg lehet több kárt okozok, viszont mégse menne mindennek fejjel neki..
Reggelre sajnos eltűnt.
Sehol nem találtam, ezért kint vártam, aztán nem sokkal később visszajött, szegénykém tölcsérrel a nyakán, nem tudott átbújni sehol, így másznia kellett, végül le kellett szednem valahonnan, hogy ne ugráljon kétségbeesetten, a tölcsért is levágtam, minden szemem rajta, hogy ne nyalja, éjjelre pedig bent lesz akárhogy is menne, nem kockáztatok még egy ilyen éjjelt:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!