Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Eltorzult/Letörött a cicám...

Eltorzult/Letörött a cicám körme! Mit tegyek vele? Vissza fog nőni neki?

Figyelt kérdés
Benti cicánk van, tegnap este kiugrott az ablakon de mivel félős szegény vissza is mászott a falon, és a faltól teljesen eltorzultak, letörtek a kis karmai.. Nagyon csúnyák és szerintem fáj is neki.. Le szabad vágni ami kicsit elvan torzulva vagy hagyjam hogy magától jöjjön helyre?? Vissza fognak neki ugyanúgy nőni??

2016. máj. 31. 16:07
 1/3 anonim válasza:
0%
Vidd el műkörmöshöz.
2016. máj. 31. 16:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia. A körme mindenképpen vissza fog nőni. A torzulás alatt nem tudom pontosan hogy mit értesz. Ha csak a köröm sérült meg, és nem állnak csálén a lábujjai akkor nem tört el semmi csont. Ha csak a körmei néznek ki rosszul akkor egy kicsit vágd le a kiálló részeket, de nagyon vigyázz hogy a piros vonalon ne nagyon menj túl, mert fájdalmat okozol az állatnak, ugyanis ott is van vérellátás. Ha nem javul a helyzet, akkor lehet nem ártana megnézetni egy dokival hogy biztosak legyetek, de szerintem nem lesz semmi probléma. A macskák szívós állatok. :)
2016. máj. 31. 16:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben :) Köszönöm szépen a segítséget! :)
2016. máj. 31. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!