Hol lehet a legolcsóbban alutasakos macskakaját kapni?
Nem kell egyből lejáratni a kérdezőt, kedves első..Előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor kevesebb pénz áll rendelkezésre és abból kell kihozni az állatok etetését is!
Kérdező: Nem tudom ugyan hogy mennyi a keret, de esetleg megpróbálhatnád azt is, hogy veszel a húsboltban nyesedéket (csirke) és azzal eteted. Mérföldekkel jobb, mint az alutasakosak! Ráadásul egy mácska keveset is eszik,sokáig kitart majd neki. :) Hűtőben max egy napig tárold a húst, utána kis adagokban fagyaszd le.
Jó minőségű konzervet/alutasakost a legolcsóbban netről lehet rendelni.
pl. zooplus.hu , kedvencek.net , petissimo.hu stb.
Magas hústartalmúak szinte olcsóbbak a zoopluson, mint a boltokban a 4 %-os hústartalmú szemetek, amik agyon vannak reklámozva! (felix, kitekat, whikas, friskies...)
Pl. Mac's, Animonda elég jó áron van, nagyobb kiszerelésben rendelve, olcsóbb is, mint a whiskas és sokkal több a hústartalmuk is.
Vagy adhatsz neki nyers húst is. Én Prey szerint etetem a cicáimat (nyers hús + csontos hús + belsőség), klasszisokkal olcsóbban megúszom, mint mikor még tápoztunk.
Pl. nálunk, amik olcsóbbak :
csirkeszív (400 ft/kg), kacsaszív (300), csirkenyak (250)... Mivel a szív egy tömör izom, cicák etetésénél húsnak számít. És mivel teli van taurinnal, ami ugye létfontosságú a cicáknak (egészséges szívműködés, jó látás), nagyon jó kis cucc a szív.
(Ha érdekel bővebben a cicák nyers etetése, csatlakozz a "nyerskosztos cicák" fb. csoporthoz. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!