Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Fülatka. Újra és újra visszajö...

Fülatka. Újra és újra visszajön. Állatorvosi kezelés után. Miért? Mit lehet vele csinálni?

Figyelt kérdés
Ma vittük el a cicát a fülével állatorvoshoz mert már fájt neki, erős cseppet kapott, de délutánra újra kijött nem használ semmi? miért van ez?
2010. ápr. 10. 22:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy az orvos kitisztította-e a fülét? A csepp csak akkor hatásos. Én a cicámmal már nem is tudom, hányszor mentem tisztításra. Sokadik alkalomra szabadultunk meg az atkáktól.
2010. ápr. 10. 23:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen kitisztitotta.. mi is 2xorra voltunk már.. de 3500 Ft és azért ez sok pénz, főleg az hogy délután már újra kiadkásodik neki.. hát így otthon én is ki szoktam pucolni..
2010. ápr. 10. 23:25
 3/9 A kérdező kommentje:
*kiatkásodott
2010. ápr. 10. 23:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Sajnos, hosszú folyamat. Mi legalább 8x voltunk, mire rendbejött. Végig kell csinálni, mert egyébként nem múlik el.
2010. ápr. 10. 23:29
 5/9 anonim ***** válasza:

Olvasd végig!

[link]

2010. ápr. 11. 00:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Egyik ismerősöm mesélte, hogy ő is a fent említett stronghold cseppet alaklamazta, és bevállt. A biztonság kedvéért 3 hónapon keresztül alkalmazta, hogy ne fertőződjenek felül a ciccek.

Mivel én is közel 2 éve küzdök ezzel a problémával, ezért ki is próbálom. Eddig egyszer kaptak ilyen cseppet, de a javulás látványos. Sokkal tisztább a fülük, és kevesebbet is vakarják.

2010. ápr. 11. 14:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:) és mennyibe körübelül mennyibe kerülhet?
2010. ápr. 11. 16:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Beírod a Google-ba, hogy Strongold és rengeteg netes áruházat kiad. Ott tudsz egy átlagot számolni. De orvos és állatpatika függő is.
2010. ápr. 12. 12:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Kb. 2 000 Ft.
2010. ápr. 13. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!