Szül a cicam. Csak egy cica van pedig biztos van benne tobb is. Az elso kb 15 perce szuletett azota nem lett tobb. Lehet valami baj?
Nyugalom !! 2 kiscica születése között eltelhet több óra. Nem jön az olyan gyorsan.
Ha mondjuk 3 kiscica születése várható, az egy fél napos elfoglaltság a cicának.
Engem is érdekel, hogy hol vannak az eddig lehozott almok.
Amúgy ha nem akarod a macskád vesztét 1-2 éven belül, akkor ivartalanitsd.
hány éves a cica? sokan 4-5 éves macskára is azt mondják,hogy idős. 10 év felett persze már tényleg van kockázat az altatás miatt. de egy vérvizsgálattal kiderül,hogy lehet -e altatni. menj olyan dokihoz,aki csinál ilyen.
amúgy a fogamzásgátló nem működik akkor valami jól,ha mégis vemhes lett. meg nem vagyok benne biztos,hogy sokkal jobb élete végéig a fogamzásgátló a szervezetének, mint az egyszeri műtét.
tudom, nem ez volt a kérdés,de érdemes átgondolni.
az meg normális,hogy nem folyamatosan jönnek a picik. viszont ha még ma is nagy lesz a pocak,akkor érdemes kihívni az állatorvost. mert ha tegyük fel elakadt benne,vagy meghalt benne egy kiscica,akkor hullamérgezés miatt az anyát is elviszi rövid időn belül. meg ugye a megszületett kicsinyek is elmennek,ha nincs ki gondozza őket.
szóval ma figyeld ,hogy hogy áll a hasa. meg hogy gondozza -e a többit. ha nem, meg nyugtalan,akkor baj van
Remélem, azóta megszülettek a kicsik, és rendben lett minden.
Amúgy bármikor lehet ivartalanítani, milyen dokid van neked? A fialás még inkább megviseli a szervezetét, mint az ivartalanítás. Hány éves a cica?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!