Ha az alábbi cicákat pároztatjuk, milyen kiscicák láthatnak napvilágot?
Amennyiben törzskönyves, ismert felmenőkkel rendelkező macskákról van szó, 100%-ra pontosan meg lehetne mondani mi várható. Többek között ez az, amit egy tenyésztőnek illik tudnia, mert eredendően befolyásolja a kölykök gazdához kerülési esélyeit. De mivel jó fej vagyok, leírom nagyjából mi várható:
fekete kandúr
cirmos kandúr
vörös kandúr
(fekete)teknőc nőstény
(cirmos)teknőc nőstény
vörös nőstény
A krém bármelyik variációja igen valószínűtlen. A fenti színek pedig tucatjával teremnek bármelyik menhelyen, így tovább szaporítani őket meglehetősen rossz ötlet.
ha ezeket a cicákat pároztatod akkor egy új macska fajt fogsz létrehozni,ők lesznek a cácák, amit majd nagy valószínűséggel a titkos szolgálat elkoboz tőled (ahogy velem is tette,) ugyanis a hadseregnek kellenek majd egérpusztítási célokra a laktanyákba.
a cácákról bővebben:
-a denevérnél 3x nagyobb ultrahang pásztázás
-a retinák extra kifinomultak, sas,solyom, és egyéb más ragadozó madár látásával egyenértékű vagy jobb
-a hallás extrém, dupla dobhártya
-csontozat dupla erősség
-szív és tüdő erősített izomzat
-a külső szőr réteg tüskés, szúró tapintású,erős ütés vagy nyomás hatására méreg anyag ürül belőlük(súlyosan mérgező azonnali vegetatív idegrendszer összeomláshoz vezet,azonnali halál)
várható élettartam: 25-30 év
jelleme: agresszív, azonnal támadó, domináns
várható alom szám : 3-4
párzása: nem párzik,önmegtermékenyítő
ha jót akarsz magadnak akkor egy teknőctarka nőstényt, és egy krémszínű kandúrt sose pároztass !!!
ugyanis ők hordozzák magukban a cácák génjeit,
küldök róluk pár képet:
jajj de unatkozok....
:)
Látom még mindig rosszul magyaráztam el. Mi eleve úgy terveztük, hogy akármennyi cica lesz, akkor is megegyezünk ki hányat visz el. 6-7 macska meg elég ritkán születik. Mellesleg azóta a nőstény vemhes, és lesznek kismacskái. Akik nem az utcán végzik, mert mi nem olyanok vagyunk. Ha 6 lesz, mindenki tart 3-at, ha 7, akkor még jobban megbeszéljük.
Bár én sosem láttam még 6-7 macskát születni. Ez már kombinálás. Az én környezetemben rekord legyen 6 macska. Amúgy meg a nősténynek ez már a második vemhessége, és a kölyke most is szerető gazdinál él az utcáról befogadott cicatársával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!