Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A perzsa cicánk meg ette az...

Mile Erika kérdése:

A perzsa cicánk meg ette az első fialásából született kölykeit ez normális?

Figyelt kérdés
Tegnap reggel arra keltem hogy a perzsa cicánk 2 kölyköt fialt és meg is ette őket de láttam hogy még nem fialt le rendesen szóval segítettem neki még egy kölyök szulett a segítségemmel kihúztam a cicából ki szedtem a burokból (kézzel) élt a kiscica, az anyja el kezdte nyalni védte megnyugodtunk nyugodt helyre vittük őket és ott hagytuk csak figyeltük néha néha kb egy óra múlva már azt a cicát os meg ette az anyja :/ nekem ez brutalisnak tünik de gondolom van rá magyarázat csak nem tudom mi! Azt szeretném tudni ez normális?

2016. máj. 16. 10:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek az lesz a jó, ha ivartalanítani elviszed a macskát. Nem fialtatod feleslegesen az állatot, de a kölykeit meg nem fogja felnevelni. NINCS más választás. Egyébként meg tényleg nem való anyának az állatod. Az enyém a halva született kölykét sem eszi meg, hanem odébb cipeli és ott hagyja. Valószínű életképtelen sem volt a kiscica, ez valami más lehet. Kandúrok szokták ezt csinálni, de ez sem jellemző. Mihamarabb állatorvos, elmondhatod ezt is neki, ő tudhat szakszerű választ a viselkedésére.
2016. máj. 16. 13:23
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Valóban nem úgy születünk, hogy mindent tudunk. Ezért kell tanulni. Lehetőleg előre, nem akkor, amikor már megvan a baj.
2016. máj. 16. 13:28
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat nem áll szándékomban hogy újra fialjon nekem elég lelki sebet hagyott a tegnapi dolog és meg egyszer nem szeretnék ilyenbe részt venni marad az állat orvos és az ivartalanítás

A "kis újból tudunk" azt úgy értettem higy nem egyből tudubk mindent mindenről főleg hogy ilyet még nem láttam és nem hallottam tegnapig

2016. máj. 16. 14:19
 14/17 anonim ***** válasza:
76%
Az, hogy az elso szulesnel nem gondoskodik a kolykokrol az elegge "normalis", az hogy meg is eszi oket, az mar nem.
2016. máj. 16. 14:30
 15/17 anonim ***** válasza:
50%
Ha nem akartad, hogy vemhes legyen akkor időben el kellett volna vinni ivartalanítani, azzal ezt az egészet megelőzhetted volna és nem halt volna meg miattad 3 kölyök macska. Gondolom anyaként már te is átérzed az élet súlyát és értékét. Sajnos ők már a te lelkeden száradnak, ezt nem lehet meg nem történtté tenni. Előzd meg a további tragédiákat.
2016. máj. 16. 14:42
 16/17 A kérdező kommentje:
Sajnálom a kiscicákat sajnos olyen áron de tudom hogy anyának nem való. Eddig a 2 éve alatt nem volt rá példa hogy ki szökött volna most valamiért még is. Eddig azért sem lett ivartalanitva. De köszönöm az utolsó kommentelőnek hogy még egyszer belém rugott 👏
2016. máj. 16. 17:18
 17/17 anonim válasza:
0%
Az első válaszoló egy idióta, senki ne hallgasson rá, olyan nincs, hogy egy állat nem való anyának...azért eszi meg a kölykét, mert fehérjehiánya van, vagy pedig a stressz miatt, vagy mert nem érzi magát biztonságban. Nem tudom, mi a megoldás, nincs macskám, de ez az állatvilágban sajnos előfordul, evolúciós oka van, a túlélés.
2017. jan. 31. 03:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!