Van cicam meg nagyon kicsi tejes uvegbol isza a tejet es csak pisil ez normalis?
Nem, nem normális. Kakilnia is kellene.
Mennyi idős a cica pontosan?
Pontos életkortól függ, hogy mit egyen, illetve hogy tud-e már önállóan kakilni, vagy sem.
Ha még szopós, akkor macskatápszert kell venni neki, és éjjel-nappal 3 óránként etetni.
Én eddig csak pár napos kiskutyát neveltem, cicát még nem. De az egyik barátnőm talált kidobott cicákat és kutyákat azt hiszem 8 cica és 5 kutyus volt.3 kutyus már ott elpusztult 2 kutyus élte túl az egyiket én neveltem a másikat ő. A cicáknak nem volt jó a sima tej tápszert nem vett. Sajna a kutyusa is elpusztult. Az enyém köszöni jól van (6 éves)és soha nem kapott tápszert.(cicáknak érzékenyebb a szervezete több féle vitamin kell főleg a szemük miatt, sima tej vagy otthoni keverék nem mindig jó)
Ha állatorvoshoz semmiféle képen nem tudod elvinni ajánlom a tápszert. ha az sem jó ajánlhatok receptet :) )
-tej felvizelve
-bele kicsi tejföl (joghurt)
-pici cukor
-felmelegíteni hogy langyos legyen
és kész is :) cumisüvegben tudod adni de az lehet túl nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!