Mi lehet a baja a cicámnak? Nagyon fura lett.
Amióta terhes lettem egyfolytában velem van,bújik,nyávog.
Velem alszik,reggeltől estig velem van ha itthon vagyok,mindig a közelemben van.
Nyávog,hogy menjek be vele.
Mostanában meg egyfolytában egy pontot néz és csak arra koncentrál,megijed valamitől,fél látom rajta,hogy fél,nyávog,inkább elbújik,mindentől megriad,eddig nem volt ilyen halál esett sem történt nálunk,ha jól tudom.
A macskáknak sokkal jobb a hallásuk mint a mienk. Kísérletekkel is szemléltették, hogy egy szobában a kanapé alá elhelyeztek egy olyan frekvenciájú hangot kibocsájtó dobozt amit az emberi fül nem tud érzékelni. Beküldtek embereket hogy hallanak-e bármit, de nem hallottak. Beengedtek macskákat akik egytől egyig nyíl egyenesen a hang forrásához futottak, mert számukra ez hallható frekvencia.
Na a hétköznapokban is ugyanerről van szó. Te nem hallod, de a macska hallja a bogarakat, rovarokat, amiket te nem látsz. Vagy a szomszédból, utcáról jövő zörejekre figyel.
A megriadás is általában az hogy hall valamit és utána akar nézni ezért elfut vagy játékból is szokták ezt csinálni. Mivel a vadászat a vérükben van, ezért szokták gyakorolni az üldözést is. Mi mindig kergetőzőset, fogócskát játszunk a mienkkel.
Az meg hogy dörgölőzik azt jelenti, hogy szeret téged és ragaszkodik hozzád, bízik benned.
De lehet olyan választ vártál hogy biztos egy kisbabák lelkével táplálkozó szellem követ téged, aki át akarja venni a babád helyét hogy fizikai testet ölthessen. (Nem.)
Kérlek ne legyél ennyire babonás. Mi lesz ha megszületik a gyereked és eléri azt a kort mikor a fantáziája felélénkül és nem tudja elkülöníteni a valóságtól. Ilyenkor szoktak félni dolgoktól, este a sötétben stb. Hogy nyugtatod majd meg, ha te is azt gondolod hogy szellemek vannak a szobájában?
Nem nem erre gondoltam,hogy biztos egy szellem es bla bla bla...de sokan mondtak nekem ezt.
En is inkabb abban hittem,hogy valamit jobban latt es hall,amit en nem.
Szorakozasbol nem csinal ilyet,pedig eleg jatekos,rengeteget jatszunk.
Ennyire soha nem ragaszkodott hozzam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!